Ultima Ora

07:02 Celebru interpret de muzică populară, confirmat cu COVID-19

Gheorghe Turda (72 ani) a primit o veste neaşteptată. Medicii i-au spus că are COVID-19. Fetele lui s-au speriat iniţial, apoi s-au liniştit când au văzut că artistul este bine.

Vestea şoc a primit-o luni de la medic, după ce a sosit testul pe care l-a făcut sâmbătă. Interpretul de muzică populară crede că a luat virusul dintr-o excursie pe care a efectuat-o la salină în Prahova. 

„Am fost foarte răcit, acum sunt mai bine. Medicul mi-a dat antibiotic timp de o săptămână, iar sâmbătă am făcut şi testul de covid şi nu am mai ieşit din casă. Ieri am primit vestea, dar acum sunt mult mai bine. Am răcit şi la plămâni, şi acum se simte în vocea mea. Totuşi, am făcut o formă uşoară, faţă de multe alte persoane. Şi ginerele meu a avut, dar nu cred că am luat de la el, mai degrabă din excursie. Am fost la salină în Prahova şi acolo erau puţine grade. Iniţial, fetele mele s-au speriat, dar acum când au văzut că totuşi sunt mult mai bine, s-au mai liniştit”, a declarat Gheorghe Turda pentru Click.ro.

„Acum voi sta în casă timp de 14 zile sau cât va fi nevoie să fiu bine, asta e important”, spune Turda.

Comment here