Ultima Ora

07:02 Accident la Cruşeţ. Copil şi mamă în cărucior, la spital

Un copil de 10 ani şi mama sa, de 33 de ani, aflată într-un cărucior pentru persoane cu dizabilităţi, au ajuns miercuri seara la spital, după ce au fost acroşaţi de o maşină.

„La data de 27 octombrie a.c., polițiști din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Stoina au fost sesizați prin apelul 112 cu privire la faptul că pe raza comunei Crușeț a avut loc un eveniment rutier.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat, de 62 de ani, din comuna Căpreni, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6 B Crușeț, din direcția municipiului Craiova către comuna Stoina, a acroșat un tânăr de 10 ani, care împingea un cărucior pentru persoane cu dizabilități, în care se afla mama sa de 33 de ani, din comuna Crușeț, care se deplasau în aceeași direcție cu autoturismul.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea tânărului și a femeii, aceștia fiind transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul autoturismului ar fi mutat autoturismul pe același sens de mers la o distanță de aproximativ 10 metri de eveniment, fără încuviințarea polițiștilor. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia” a comunicat Inspectoratul Judeţean de Poliţie Gorj.

Comment here