Ultima Ora

07:01 Petrecere de ziua lui Ludovic Orban la Parlament. Cîţu: Vă daţi seama că nu pot să comentez

Liderul PNL, Ludovic Orban, a împlinit, marţi, 58 de ani, iar mai mulţi politicieni s-au strâns într-unul dintre saloanele de la Parlament pentru a-l felicita. Imagini surprinse din încăperea respectivă arată mai multe persoane care nu poartă mască de protecţie. Întrebat despre acest eveniment, premierul Florin Cîţu a afirmat că nu are informaţii şi nu poate comenta ceva ce nu a văzut.

Peste 30 de persoane s-au strâns, marţi, într-unul dintre saloanele de la Parlament pentru a-l felicita pe liderul PNL, Ludovic Orban. Imagini difuzate în spaţiul public arată cum mai multe persoane din încăpere stau de vorbă şi nu poartă mască de protecţie. De asemenea, unii dintre participanţi mănâncă, aceştia având masca de protecţie coborâtă sub bărbie.

Întrebat despre petrecerea liderului PNL, premierul Florin Cîţu a afirmat la ieşirea de la şdinţa coaliţiei: ”Nu am această informaţie”.

De asemenea, întrebat când se vor putea organiza mese festive şi alte evenimente, Cîţu a declarat: ”De la 1 iunie. Se pot face şi în această perioadă, cu mască. Nu am văzut. Vă daţi seama că nu pot să comentez, dumneavoastră nu ştiu ce imagini aveţi”.

Şi anul trecut de ziua lui, Ludovic Orban a sărbătorit într-un birou, fără ca participanţii să poarte mască de protecţie. Atunci, Orban era prmier şi era însoţit de mai mulţi miniştri care au fost ulterior amendaţi.

Comment here