Ultima Ora

07:01 Liberalii validează, astăzi, numirea lui Dan Vîlceanu ca ministru de Finanţe

Premierul Florin Cîţu a afirmat că Biroul Permanent Naţional al PNL a fost convocat statutar, pentru ziua de marţi, el arătând că a discutat încă de luni cu preşedintele partidului despre această convocare. În cadrul şedinţei, urmează să fie validată propunerea ca deputatul de Gorj, Dan Vîlceanu, să fie numit ministru al Finanţelor Publice.

„Mâine, pentru că suntem responsabili, am convocat un BPN pentru a numi ministrul Finanţelor Publice (…) Am discutat strategia pentru perioada următoare, pentru că intră în linie dreaptă pentru congresul din 25 septembrie”, a declarat Florin Cîţu marţi seară, la finalul şedinţei PNL care a avut loc la Vila Lac şi la care preşedintele partidului, Ludovic Orban, nu a fost prezent.

Premierul a dat asigurări că şedinţa Biroului Permanent Naţional a fost convocată statutar: „Vă asigur că toate procedurile au fost respectate”.

Cîţu a precizat că a discutat şi la telefon şi faţă în faţă cu Ludovic Orban, încă de luni, adăugând: „Cred că două zile sunt de ajuns. Mâine avem un BPN convocat de această echipă şi unde vom demonstra că avem majoritatea necesară”.

Comment here