Ultima Ora

06:55 Arafat anunţă măsuri drastice. “Vor începe controale serioase. Nu mai merge aşa!”

Creşterea numărului de cazuri din ultimele zile îl îngrijorează pe Raed Arafat. Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă spune că oamenii au respectat regulile în prima fază a relaxării, însă în valul doi şi trei al măsurilor de relaxare nu au mai fost la fel de atenţi. Arafat spune că, în zilele următoare, autorităţile vor efectua controale riguroase la agenţii economici pentru a vedea dacă regulile sunt respectate la terase sau la intrarea în magazine.

Raed Arafat spune că o medie de 150-200 de cazuri pe zi ar fi un număr acceptabil şi controlabil cu lejeritate de autorităţi. Faptul că, în ultimele zile, am trecut de 300 de cazuri reprezintă un motiv serios de îngrijorare.

”Nu mai merge! Vor începe controale serioase, nu se mai poate! Nu doar la terase. Se vor face controale peste tot, la terase, la retaileri pentru a se vedea dacă fac sau nu triaje la intrare. Tendinţa deceselor este în creştere. 150-200 de cazuri pe zi era o zonă sigură. Sunt mai îngrijorat ca acum o lună. La început, în faza unu a relaxării, oamenii au respectat regulile”, a declarat Raed Arafat pentru Digi24.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here