Ultima Ora

06:52 Perioada critică A TRECUT. Nelu Tătaru: Ne putem gândi la vacanţă

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a anunţat, vineri, că România este în faza descrescătoare a epidemiei.

Ministrul Sănătăţii a declarat că, de aproximativ o săptămână, cazurile de COVID-19 încep să fie mai puţine. El a atras totuşi atenţia că avem încă persoane la terapie intensivă şi se mai înregistrează şi decese. Dar, dacă acestea vor fi gestionate cum trebuie, va veni şi sfârşitul pandemiei. Ministrul a vorbit chiar şi de vacanţe.

„Ne putem gândi la vacanţă, dar noi trebuie să relaxăm etapizat. Dacă ne gândim, în condiţiile în care această etapă va merge bine, să deschidem terasele de la 1 iunie şi să deschidem plajele de la 15 iunie, când normal atunci începe şi sezonul estival, spunem că am trecut cu bine de acest lucru şi ne putem gândi şi la o vacanţă. Restul, tot ce înseamnă vacanţe exterioare, ne gândim doar în contextul în care fiecare dintre ţările partenere sau din Uniunea Europeană îşi vor deschide în consonanţă cu noi, dar şi cu evoluţia din fiecare ţară în parte a pandemiei” a declarat Tătaru.

Ministrul a subliniat ca toate relaxările trebuie să vină treptat şi nu se poate pune problema să renunţăm la măşti şi distanţare socială.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here