Ultima Ora

06:52 Ciolacu: Sunt mari şanse ca la viitoarele alegeri să avem o alianţă electorală

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, duminică seara, că este posibil ca la viitoarele alegeri social-democraţii să formeze alianţe electorale cu ALDE şi Pro România.

„Este posibil la locale să existe alianţe punctuale, pe zone, şi sunt mari şanse ca la viitoarele alegeri să avem o alianţă electorală, mai multe partide să participe împreună. Da, este normal. Eu am toată deschiderea pentru aşa ceva. Sper să găsim calea ce am bună”, a declarat Ciolacu la România TV, răspunzând unei întrebări referitoare la posibilitatea ca PSD să formeze alianţe cu ALDE şi Pro România.

El a mai spus că social-democraţii consideră că trebuie să organizeze Congresul PSD până la alegerile locale şi parlamentare şi a reafirmat că va candida pentru funcţia de preşedinte al partidului.

„Toţi colegii am hotărât că va trebui făcut un congres cât mai repede, până în alegerile locale şi parlamentare, unde o anumită conducere să-şi asume acest ciclu electoral. E pentru prima oară când venim cu o echipă atât de aproape de alegeri. (Voi candida n.r.) la funcţia de preşedinte, am şi anunţat, împreună cu o echipă şi cu un proiect politic. Şi nu numai, poate până atunci stânga românească se reuneşte cu anumite valenţe liberale şi vom veni chiar cu un proiect alternativ de guvernare”, a mai declarat Marcel Ciolacu.

Întrebat cine este „stânga românească” în afară de PSD, Ciolacu a spus că sunt discuţii cu Pro România, ALDE, cu sindicate şi chiar cu fermieri.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here