Ultima Ora

06:52 Asocierea S.C. EGIS ROMANIA SA – S.C. SEARCH CORPORATION S.R.L. face studiul de fezabilitate pentru drumul expres Craiova-Târgu-Jiu

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat, marți, prin intermediul unui comunicat, desemnarea câștigătorului pentru elaborarea studiului de fezabilitate și a proiectului tehnic de execuție necesare construcției drumului expres Craiova – Târgu-Jiu.

Rezultatul procedurii de atribuire a contractului având ca obiect „Elaborare Studiu de Fezabilitate și Proiect Tehnic de Execuție pentru obiectivul Drum Expres Craiova – Târgu-Jiu” a fost stabilit în data de 29 decembrie 2020, iar ofertantul desemnat câștigator este Asocierea SC EGIS ROMANIA SA – SC SEARCH CORPORATION SRL cu prețul de 20.247.133,77 Lei fără TVA.

Durata contractului este de 24 luni de la data de începere a contractului.

„Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații și respectiv după soluționarea tuturor contestațiilor/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire”, transmite CNAIR.

Comment here