Ultima Ora

06:49 Arafat, despre protestul din Piaţa Victoriei: Pentru ei nu există virus, e conspiraţie mondială

Medicul Raed Afarat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, a declarat că proteste, precum cel desfăşurat vineri în Piaţa Victoriei din Bucureşti, la care au participat aproape 200 de oameni, sunt “riscante pentru societate”. Secretarul de stat în MAi a avertizat că “dacă ne jucăm cu această situaţie, se întoarce împotriva noastră” şi “tot ce am muncit împreună o să pierdem în următoarea perioadă”.

“Au apărut astfel de demonstranţi şi în Germania şi în alte părţi. Oameni care s-au ghidat după reţelele de socializare, după manipulare şi dezinformare. După oameni care veneau şi ziceau că ei pot dovedi că e o conspiraţie mondială şi nu există virus. Din păcate, ştirea zilei este că există virus, că este periculos şi că, dacă ne jucăm cu această situaţie, se întoarce împotriva noastră. Tot ce am muncit împreună o să pierdem în următoarea perioadă şi mai ales la toamnă, dacă nu respectăm regulile”, a declarat Raed Arafat.

Aproape 200 de persoane s-au adunat, vineri, în Piaţa Victoriei, pentru a-şi manifesta nemulţumirea faţă de măsurile adoptate de guvern în gestionarea pandemiei de COVID-19. Conform hotărârii Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, în perioada stării de alertă, “pentru prevenirea răspândirii infecţiilor cu SARS-CoV-2, sunt interzise organizarea şi desfăşurarea de mitinguri, demonstraţii, concerte sau orice alte întruniri în spaţii deschise”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here