Ultima Ora

06:48 Anunţul ministrului Marcel Vela. Ce vrea să facă miercurea

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunţat, marţi seară, pe Facebook, că va răspunde, în fiecare zi de miercuri, la şapte întrebări pe care le va primi tot pe Facebook de la cetăţeni. Vela a precizat, pe pagina sa de socializare, că îşi doreşte un dialog permanent cu românii şi că întotdeuna a încurajat dialogul deschis.

“Nu am putut să rămân indiferent în fața multitudinii de mesaje și comentarii primite din partea dumneavoastră. Așa cum vă anunțam ieri, îmi doresc să rămânem într-o discuție continuă și contructivă. Întotdeauna am încurajat și voi încuraja dialogul deschis și liber, iar mai presus de acesta voi aprecia mereu relatările dumneavoastră din teritoriu, întrebările, dar și opiniile exprimate coerent indiferent dacă sunt pozitive sau negative. Critica a fost mereu un element care a dus către evoluție și tocmai din acest motiv îmi doresc să fiu mai aproape de părerile dumneavostră”, a scris Vela.

Ministrul de Interne spune că şi-a propus ca în fiecare zi de miercuri să răspundă unor întrebări prin intermediul unui filmuleţ ce va fi postat pe Facebook.

“Astfel, în acest scop, mi-am propus ca în fiecare zi de miercuri, începând de mâine, să răspund întrebărilor venite pe contul meu public de social media. Mâine dimineață printr-o postare o să lansez invitația către dumneavoastră de a-mi scrie întrebările pe care le aveți pentru mine. La șapte dintre aceste întrebări, alese în mod aleatoriu, voi răspunde printr-un material video la final de zi. Menționez de asemenea faptul că voi răspunde doar persoanelor ce folosesc un limbaj adecvat lipsit de injurii și celor ce dețin un cont real de Facebook. Ne auzim curând”, a mai precizat Vela.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here