Ultima Ora

06:31 Cataramă s-a autoizolat şi aşteaptă simptomele coronavirusului

Viorel Cataramă, preşedintele Partidului Dreapta Liberală, n-a renunţat la ideea de a se infecta voluntar cu COVID-19. Pentru a-şi duce planul la bun sfârşit el a mers în comuna Bărbuleşti, Ialomiţa, unde până acum peste 70 de persoane au fost infectate cu coronavirus.

„Am venit să discut cu oamenii şi să mă îmbrăţişez cu ei, deşi sunt suspecţi de coronavirus, deşi localitatea e carantinată, cu mare risc, aşa cum am spus cred că măsurile de ridicare drepturilor şi libertăţilor ale oamenilor şi de falimentare a economiei sunt greşite” a declarat Cataramă.

Printre cei cu care s-a îmbrăţişat Viorel Cataramă la Bărbuleşti a fost şi un fost pacient COVID. Ca dovadă el a adus un bilet de externare de la Spitalul Municipal „Anghel Salligny” din Feteşti, unde a primit, timp de trei săptămâni, tratament pentru coronavirus.

„Nu neg posibilitatea de a mă infecta, nu neg posibilitatea ca în două-trei săptămâni să fiu în mormânt, dar asta ca o posibilitate teoretică” a mai spus Viorel Cataramă.

Cataramă a încercat să se interneze într-unul dintre spitalele ce tratează pacienţi COVID din Bucureşti pentru a se infecta. Cererile sale au fost respinse de admnistraţia spitalelor. Politicianul crede că imunizarea de grup ar fi o soluţie mai bună pentru România, iar politica statului acasă a fost o măsură greşită.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here