Ultima Ora

06:10 Germania susţine că, în iulie, ar putea avea vaccinul împotriva COVID-19

Compania farmaceutică germană Biontech a anunţat, marţi, că aşteaptă să primească primele rezultate furnizate de testarea în cadrul unor studii clinice a unor vaccinuri dezvoltate împotriva noului coronavirus, la sfârşitul lunii iunie sau la începutul lunii iulie, informează DPA.

Studiile clinice pe voluntari umani, realizate în Germania şi Statele Unite, doresc să stabilească siguranţa, eficacitatea şi dozajul optim pentru 4 vaccinuri potenţiale dezvoltate împotriva noului coronavirus, a declarat într-o conferinţă telefonică directorul executiv al companiei germane, Ugur Sahin.

Compania Biontech, cu sediul în oraşul german Mainz şi grupul farmaceutic american Pfizer colaborează, în prezent, pentru a realiza o capacitate de producţie, sperând ca mai multe milioane de doze de vaccin să poată deveni disponibile spre comercializare până la sfârşitul acestui an, dacă noul tratament va fi aprobat de autorităţile de reglementare, a precizat Ugur Sahin.

Primele teste ale acestor vaccinuri pe pacienţi umani au debutat în luna aprilie. Doze cuprinse între 1 şi 100 de micrograme au fost administrate voluntarilor cu scopul de a depista dozajul optim ce ar trebui aplicat în studii viitoare.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here