Echipa Radio Infinit

A fost alcatuită, în mare parte din unii dintre cei mai cunoscuţi oameni de radio din judetul Gorj. Realizatorii emisiunilor INFINIT FM se pot lauda cu ani de zile experienţă în radio.
Dana Stoleru (Director General), lucrează în radio din anul 1996. A fost, pe rând, reporter, redactor, redactor-şef al departamentului Ştiri Locale. A alcătuit echipa care realizează acum emisiunile Radio Infinit si coordoneaza activitatea acesteia.
Iuliu Goiceanu (Redactor-Şef) cu… carte, fiind absolvent al Facultăţii de Jurnalism. Demonstrează, în fiecare zi, că poate face aceasta meserie cu succes. Ii dorim să aibă parte de cât mai multe interviuri în exclusivitate, ştiri bombă, declaraţii incendiare, reportaje de senzaţie…:)
Marius Stan (Realizator programe) e gazda “Hiturilor la Infinit” în fiecare zi de luni până vineri, începând cu ora 12.30. A început să lucreze în radio în 1994, fiind unul dintre primii realizatori de radio din Târgu-Jiu.
Calin Stoleru (Realizator programe) ne spune BUNĂ DIMINEAŢA in fiecare zi de luni până vineri. Lucrează în radio din anul 1996. Este colaborator al cluburilor de fotbal Pandurii Târgu-Jiu şi de handbal- baschet Energia.
Cristi Nanu (Realizator programe), cooptat în echipa Infinit FM în anul 2007, odată cu apariţia postului nostru de radio pe piaţa media din Gorj. În fiecare seară, de la ora 18.00, realizează INFINIT FOR YOU, emisiune în care ascultătorul face play-list-ul.
Cristi Scurtu (Realizator programe) este probabil si unul dintre cei mai populari realizatori pentru că se ocupă de “Manele la INFINIT”. Sute de sms-uri, zeci de telefoane în direct pe emisiune, cu asta se poate lăuda, iar cine nu ne crede se poate convinge singur ascultând emisiunea, seara, de la ora 23.00.
Cosmin Brujan(Corespondent Sport)- putini se pot lauda in presa locala ca stapanesc mai bine decat Cosmin, sportul gorjean. Este, dupa parerea noastra, cel mai bun la acest capitol si nu o demonstreaza numai corespondentele lui zilnice de la radio, despre fotbal, handbal, baschet sau alte sporturi ci si articolele din presa scrisa locala sau centrala.
Cristi Milea (Reporter), sosit ceva mai târziu în echipa Radio Infinit. Însă, este un jurnalist foarte cunoscut al Gorjului, corespondent TV.
Adriana Vameşu (Reporter), vine cu informatii foarte importante de la principalele institutii publice din judet. Intreabă sefii de institutii despre problemele care ne sunt transmise la redactie de ascultatorii Radio Infinit. Este inginer de meserie însă jurnalismul pare să i se potrivească de minune.
Dan Bejan (Danutz) (Thenic, IT, Productie Audio) Se poate lăuda cu solide cunoştinţe în domeniul producţiei audio, IT, webdesign, tehnica emisie radio…etc.
Liviu Marius Şişu (Marvio) (Productie Audio) Colegul nostru de la departamentul productie audio. Foarte pregătit in domeniu, talentat şi foarte muncitor. Are o importantă contribuţie în tot ceea ce înseamnă jingle-uri, spoturi publicitare sau promo-uri de emisiuni.
Oana Piscureanu (Asistent Manager). O putem descrie aşa: capacitate organizatorică, spirit de echipă şi putere mare de muncă. Este omul care intermediaza relatiile dintre conducerea Radio Infinit si autorităţile judetului, ascultatori si realizatorii de programe.
Ramona Enache(Director Marketing), se ocupă de crearea unor relatii contractuale corecte si reciproc avantajoase cu clientii nostri. Este omul de legatura intre Radio Infinit si firmele care au afaceri in judetul Gorj.
Pedro Stancu (Director Tehnic), cu o experienta foarte solida in domeniu, atat in ceea ce priveste aparatura de ultima generatie cat si referitor la emisia unui post de radio. Lucreaza in acest domeniu din anul 1996, fiind unul dintre primii oameni de radio ai judetului Gorj.