Laura Bretan va cânta cu Michael Bolton la concertele lui din România! Starul american a cerut-o pe românca de 17 ani în show-ul lui

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Laura Bretan, uimitoarea puștoaică de 17 ani care a câștigat “Românii au talent” în 2016, apoi a trecut Oceanul și a ajuns până în finala “Americaʼs Got Talent”, are fani și printre cântăreții consacrați.

Michael Bolton a cerut-o în show-urile pe care le va susține în România! Artistul american de 66 de ani va concerta pe 20 iulie în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, iar pe 22 iulie, la Sala Palatului din București. Ambele concerte vor fi deschise de Laura Bretan, a cărei voce l-a cucerit definitiv pe Michael Bolton, și vor fi încheiate cu o melodie cântată în duet de cele două vedete ale muzicii! Conform declarațiilor făcute pentru Libertatea de organizatorul evenimentelor, Christian Raetscher, marele artist a insistat s-o cunoască personal pe Laura Bretan în Statele Unite și să o audă cântând.

Cum programul său n-a făcut posibilă întâlnirea și repetițiile, până la urmă, cei doi s-au auzit și au parafat acordul colaborării prin videotelefon. Bolton este cunoscut pentru faptul că e atent la fiecare detaliu, cât de mic, al spectacolelor sale și e foarte riguros în alegerea invitaților și ține mereu cont de compatibilitatea acestora cu timbrul său.

Michael Bolton a vândut peste 60 de milioane de albume și a lansat, de-a lungul carierei, hituri ca ”To Love Somebody”, ”When a Man Loves a Woman”, ”Can I Touch You…There” ori ”Said I Love You… But I Lied”. Laura Bretan s-a născut într-o suburbie a metropolei Chicago, din părinți români, și după ce-a devenit celebră în America, a fost aleasă să cânte imnul național al SUA înaintea unui meci important de baseball. La începutul acestui an a obținut și cetățenia română.

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici