Iordache: Am căzut de acord ca PSD să-și asume RESPONSABILITATEA pentru CE Oltenia

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Reacția liderului ALDE Gorj a venit după ce secretarul de stat din Ministerul Energiei, Doru Vișan, a primit din nou atribuțiile de coordonare a companiei miniere. Acestea fuseseră date, săptămâna trecută, secretarului de stat Marius Dumitrașcu, vicepreședintele ALDE Târgu-Jiu.

“După ce am vrut să ne asumăm responsabilitatea găsirii de soluții la CEO doamna prim- ministru și organizația PSD Gorj au fost foarte supărați. Am căzut de acord ca dânșii să coordoneze activitatea prin secretarii de stat și să-și asume responsabilitatea” a declarat Ion Iordache.

Ion Iordache spune că PSD are toate pârghiile necesare pentru a găsii soluții pentru redresarea CE Oltenia.

“Noi nu avem de ce să ne opunem. Până la urmă scopul este acela de a face compania să funcționeze în niciun caz să ne batem pe funcții”, a mai spus liderul ALDE Gorj.

Sorin Boza a anunțat, în presa locală, că acum după ce a picat “planul” liderilor ALDE de a schimba șefi din conducerea CEO va începe să lucreze la noi organigrame în cadrul companiei miniere.

Ion Iordache nu înțelege de ce până acum managerul Complexului Energetic Oltenia nu a luat măsurile necesare pentru funcționarea în bune condiții a companiei.

1 Comentariu pentru “Iordache: Am căzut de acord ca PSD să-și asume RESPONSABILITATEA pentru CE Oltenia”

  1. [...] Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online [...]

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici