Cosmin Seleși, pe patul de spital! Prezentatorul de la Antena 1 s-a operat

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Cosmin Seleşi prezentatorul show-ului ”Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1 s-a operat la începutul acestei săptâmăni. La fel și regizorul producției TV Cătălin Bugean. Ambii au avut aceeași problemă, deviație de sept.

Cosmin Seleși și-a operat nasul. Suferea de deviație de sept

Prezentatorul ”Te cunosc de undeva!” Cosmin Seleși și regizorul producției TV Cătălin Bugean au făcut aceeași interveție chirugicală la începutul acestei săptămâni. Cei doi s-au internat în spital în aceeași zi, duminică, iar luni la o diferență de o oră au fost operați laparoscopic, ambii având deviație de sept. “Amândoi am avut aceeași problemă, deviație de sept, și ne-am sincronizat să ne operăm în aceeași zi și să stăm în aceeași rezervă. Doar medicii au fost diferiți. M-a uimit la Cosmin faptul că era mai fricos și foarte sensibil, așa că a fost foarte bine să fim amândoi, pentru că ne-am susținut unul pe altul. Ne-am operat luni, iar el a intrat în operație înaintea mea. Operația a durat o oră și jumătate și a fost făcută laparascopic. Iar când am respirat prima dată pe nas după operație, m-a luat amețeala, căci problema mea cu deviația de sept era veche de zece ani, timp în care am fost dependent de picăturile nazale”, a declarat Cătălin Bugean.

Cosmin Seleși și Cătălin Burgen au împărțit aceeași rezervă, au râs mult și au povestit. „În rezervă am stat la povești, ne-am uitat la TV, ne-am relaxat. A fost foarte bine cu el acolo. Ne-am internat duminică seara, iar marți ne-am externat, dar un timp va trebui să venim periodic la control.”, a spus prezentatorul ”Te cunosc de undeva!”.

1 Comentariu pentru “Cosmin Seleși, pe patul de spital! Prezentatorul de la Antena 1 s-a operat”

  1. [...] Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online [...]

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici