Ce note a luat fratele lui Mihai Bendeac la Bacalaureat. Juratul de la iUmor are toate motivele să fie mândru

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

examenul de bacalaureat și a obținut o medie generală foarte bună. Actorul Mihai Bendeac nu a lipsit de la festivitatea de absolvire a liceului a fratelui mai mic.

Fratele lui Mihai Bendeac a trecut cu brio examenul maturității

Andrei Bendeac, fratele juratului de la iUmor a trecut cu brio examenul de bacalaureat. Andrei, fratele mai mic al actorului are toate motivele să fie mândru. La fel și familia sa. Mihai Bendeac nu a lipsit de la ceremonia de la sfârșitul liceului și a postat pe contul de Instagram o fotografie  în care apare alături de Andrei. Andrei Bendeac a obținut la limba și literatura română nota 9.75, la istorie 10, iar la logică 9.8. Astfel, fratele juratului de la iUmor a obținut media generală  9.85 la examenul de bacalaureat. Mihai Bendeac este foarte mândru de fratele mai mic și l-a lăudat pe rețelele de socializare pentru notele obținute la examenul de bacalaureat. Andrei Bendeac nu seamănă deloc cu comediantul. La doar 18 ani Andrei este foarte înalt și iubește baschetul necondiționat. Fratele actorului îl are ca model pe Michael Jordan. Andrei vrea să își facă un nume fără să fie asociat cu Mihai. De aceea Andrei Bendeac are conturile de Facebook și Instagram private și în presă au apărut foarte puține fotografii cu el.

1 Comentariu pentru “Ce note a luat fratele lui Mihai Bendeac la Bacalaureat. Juratul de la iUmor are toate motivele să fie mândru”

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici