NICO – Vară pentru amândoi

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

NICO lansează “Vară pentru amândoi”, o piesă colorată, cu accente latino, care îndeamnă la mai multă iubire și distracție.

După “Amintirile nu mor”, o piesă de suflet care încă se află în topurile muzicale de specialitate din Romania, NICO este pregătită de vară cu un îndemn cât se poate de sincer: să ne ținem de mână mai mult, să ne iubim și să avem o “vară pentru amândoi”.

Laurențiu Matei și Ovidiu Iordache au semnat muzica și textul pentru noua piesă a artistei, care spune ca s-a îndrăgostit încă de la prima audiție de ritmul pop-latino și că nu a simțit nicio clipă nevoia să modifice în vreun fel linia melodică.

“Mi s-a părut piesa perfectă pentru vara aceasta, iar mesajul este unul romantic pentru că se vorbește despre bucuria unui cuplu de a trăi experiențe de neuitat, oricând, fie că este vară sau nu”, a spus NICO.

NICO a mărturisit că a pregătit și o variantă în limba spaniolă pentru piesa “Vară pentru amândoi”, pentru că este îndrăgostită de muzicalitatea și vibe-ul acestei limbi, care se potrivește perfect cu ritmurile latino ale piesei.

Videoclipul este semnat de Silviu Mîndroc și a fost filmat la clubul Laguna din Ploiești, într-o zi frumoasă de vară cu soarele pe cer, pentru a reda cu adevărat atmosfera unei petreceri latino.

1 Comentariu pentru “NICO – Vară pentru amândoi”

  1. [...] Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online [...]

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici