Romanescu, noi atacuri devastatoare la adresa lui Vîlceanu și-a lui Lădaru

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Marcel Romanescu, noi atacuri devastatoare, marți, la adresa deputatului Dan Vîlceanu și a consilierului municipal Eduard Lădaru.

Primarul Târgu-Jiului n-a rămas fără replică după ce Vâlceanu a afirmat, la conferința de presă de vinerea trecută, că Romanescu i-a lăsat impresia că ar putea pleca la alt partid.

Edilul municipiului a comentat că, probabil, șeful său de la partid are frustrări venite din trecut, atunci când erau adversari politici pentru că Vîlceanu era membru în organizația de tineret a PSD.

Romanescu vrea ca și Dan Vâlceanu să fie evaluat, în urma rezultatelor de la alegerile europarlamentare, nu numai primarii din Gorj cărora li se reproșează scoruri mici. Primarul Târgu-Jiului a negat, din nou, că și-ar dori președinția PNL Gorj.

Romanescu îi reproșează lui Vîlceanu faptul că l-a angajat pe Eduard Lădaru avocat. Primarul știe că liderul PNL Gorj are întâlniri cu adversarii săi declarați, într-un restaurant din Târgu-Jiu.

Primarul Târgu-Jiului a lansat un potop de ironii al adresa consilierului Eduard Lădaru, și a scorurilor obținute de acesta în alegeri, acuzând că este folosit de liderii politici.

Romanescu a mai spus și că nu s-ar mira să-l vadă pe Lădaru candidat PNL la Târgu-Jiu în 2020, pentru că e mai slab electoral ca Dan Vîlceanu.


1 Comentariu pentru “Romanescu, noi atacuri devastatoare la adresa lui Vîlceanu și-a lui Lădaru”

  1. [...] Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online [...]

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici