Funcționara TERORIZATĂ din Albeni și-a reprimit biroul și atribuțiile. Băltărețu: Sper să intrăm în normalitate!

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Viorica Băltărețu, funcționara terorizată de la Primăria Albeni și-a recăpătat, de marți, atribuțiile și biroul. Femeia nu știe cum de s-a ajuns aici dar s-ar putea să aibă legătură cu verificările pe care le face, în aceste zile, din nou, la primăria condusă de Ionuț Stan corpul de control al prefectului de Gorj. Între timp, o adresă șocantă a fost publicată de liderul USR Gorj, Radu Miruță, pe internet. Prin adresa respectivă, primarul Stan o întreabă pe Băltărețu de ce a stat de vorbă 30 de minute cu 3 cetățeni, atunci când a mers la colectat taxa de salubrizare.

Prefectul de Gorj și-a trimis din nou corpul de control la Primăria Albeni, instituție măcinată de scandaluri în acest mandat. La mapa lui Ciprian Florescu au ajuns două sesizări: una din partea angajaților  împotriva primarului Ionuț Stan, care este acuzat de abuzuri și discriminare, alta chiar din partea lui Stan care l-a reclamat pe secretarul primăriei.

Viorica Băltărețu, economista Primăriei Albeni căreia i-a fost mutat biroul în hol, iar apoi a fost pusă să colecteze taxe de prin comună, a primit luni o adresă șocantă de la primarul Ionuț Stan. Acesta i-a cerut notă explicativă privind o discuție pe care femeia a avut-o cu 3 persoane de la care a încasat taxe.

Băltărețu ne-a informat că, subit, lucrurile s-au îndreptat în privința sa. Și-a recăpătat biroul și atribuțiile ce-i fuseseră luate de primar.

Radu Miruță a anunțat, încă de săptămâna trecută, că o va sprijini pe funcționara de la Albeni care se simte terorizată de primar. Liderul USR Gorj consideră inacceptabilă ultima adresă pe care primarul i-a trimis-o lui Băltărețu, din care rezultă că femeia ar fi fost urmărită.

Ion Fugaru dă vina pe instituțiile statului pentru circul permanent de la Primăria Albeni.

Și Dan Ilie Morega vede vina în dreptul instituțiilor statului. Fostul prefect de Gorj este de părere că toți aleșii ar trebui mai întâi testați psihologic.

Morega zice că atât poliția cât și Prefectura Gorj ar fi trebuit să intervină în situația de la Albeni, întrucât au pârghii de a restaura legalitatea și ordinea.


Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici