Ce așteaptă Prunariu de la Primăria Târgu-Jiu. Romanescu: Plata apei, scutire de penalități și modernizarea unor spații

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Marcel Romanescu nu crede că Mihai Prunariu va ajunge să organizeze proteste în fața Primăriei Târgu-Jiu.

Șeful CS Pandurii a amenințat, luni, cu pichetări, pe motiv că municipalitatea nu-și respectă obligații asumate în trecut.
Pe pagina de socializare, Prunariu a pus tunurile și pe șeful juriștilor din cadrul Primăriei Târgu-Jiu, Constantin Răduțoiu, care a confundat Clubul Sportiv Pandurii cu Clubul Sportiv Școlar.

Prunariu le amintește directorilor din Primăria Târgu-Jiu că au fost de față atunci că s-au făcut înțelegeri privind sprijinirea activității CS Pandurii.

Primarul Marcel Romanescu i-a transmis șefului CS Pandurii că, până la finalul săptămânii, va primi răspunsuri la problemele ridicate. Edilul nu crede că Prunariu va ajunge să organizeze proteste în fața primăriei.

Romanescu ne-a informat că obligațiile la care se referă Prunariu au legătura cu plata apei potabile consumate de CS Pandurii și cu reabilitarea unor spații ale clubului, din incinta stadionului municipal.


1 Comentariu pentru “Ce așteaptă Prunariu de la Primăria Târgu-Jiu. Romanescu: Plata apei, scutire de penalități și modernizarea unor spații”

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici