Reprezentanții Consiliului Persoanelor Vârstnice, în vizită la Complexurile de Îngrijire și Asistență “Suseni” și „Dobrița”

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

COMUNICAT

Consiliul Persoanelor Vârstnice al Județului Gorj s-a deplasat, miercuri, la Complexul de Îngrijire și Asistență(CÎA) Suseni și la Complexul de Îngrijire și Asistență(CÎA) Dobrița, ambele aflate în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj. Activitatea a fost coordonată de Petre Rădulescu, președintele Consiliului Persoanelor Vârstnice al Județului Gorj.

A devenit deja tradiție ca reprezentanții Consiliului Persoanelor Vârstnice să viziteze, împreună cu membrii Comitetului de Dialog Civic, complexurile de îngrijire și asistență subordonate DGASPC Gorj, ocazie cu care se poartă discuții cu beneficiarii și se observă condițiile de viață ale acestora. La fel s-a întâmplat și de această dată, iar oaspeții au adus și daruri pentru beneficiari, acestea constând în sucuri, apă minerală, prăjituri și cozonac.

“Petre Rădulescu, președintele Consiliului Persoanelor Vârstnice al Județului Gorj, a apreciat în mod special implicarea conducerii Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj, precum și a conducerii Complexului de Îngrijire și Asistență Suseni și Complexului de Îngrijire și Asistență Dobrița, pentru asigurarea unor condiții optime de viață persoanelor găzduite în cele două centre sociale”, a precizat directorul DGASPC Gorj, Laurențiu Diaconescu.


1 Comentariu pentru “Reprezentanții Consiliului Persoanelor Vârstnice, în vizită la Complexurile de Îngrijire și Asistență “Suseni” și „Dobrița””

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici