Ministerul Apelor și Pădurilor, acuzat că BATJOCOREȘTE Cariera Roșia

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Ministerul Apelor și Pădurilor, acuzat că BATJOCOREȘTE cea mai mare carieră din cadrul Complexului Energetic Oltenia, Roșia.

“Ministerul întârzie nejustificat procesul de scoatere din fondul forestier național a terenurilor silvice care constituie coridorul de expropriere de la Cariera Roșia de Jiu. CE Oltenia riscă să îi fie blocată cea mai mare carieră din companie. Nici statul nu se dezminte în acest proces de eliminare de pe piață a Complexului Energetic Oltenia” este parte din mesajul postat, pe pagina de socializare,  de Sindicatul Liber EMC Roșia.

Președintele structurii sindicale, Cristian Lădaru, crede că viitorul CE Oltenia este sumbru în condițiile în care nu se fac exproprieri și investiții.

Lădaru nu mai are încredere în promisiunile conducerii Complexului Energetic Oltenia sau ale politicienilor, legate de rezolvarea problemelor din cariere. Este nemulțumit și de faptul că nu se adoptă legea privind reducerea vârstei de pensionare.

Cristian Lădaru ne-a mai spus că, în acest moment, nu se mai exploatează ci se caută cărbune în cariere, din cauza lipsei fronturilor de lucru. Unele excavatoare merg doar pentru a funcționa.

Sindicalistul spune că, fără o schemă de ajutor din partea guvernului, CEO nu va putea rezista.


1 Comentariu pentru “Ministerul Apelor și Pădurilor, acuzat că BATJOCOREȘTE Cariera Roșia”

  1. [...] Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online [...]

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici