Din nou SCANDAL pe apa de ploaie. CONTRE Romanescu-Pasti

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Din nou scandal pe tema facturării apei de ploaie la Târgu-Jiu. ”Pătrășcoiu nu mai este doar trimisul PSD ci și al Domnului Iisus pe pământ! Mai rămâne să se înființeze la Aparegio și taxa pe aerul din atmosferă!” a comentat, miercuri, primarul Marcel Romanescu. Replica vine de la Cristian Toader Pasti, directorul ADIA Gorj, care zice că în Târgu-Jiu SE FURĂ  35% din apa potabilă furnizată și că are de gând să facă verificări pe fiecare stradă, cu Poliția și Jandarmeria.

Într-o declarație de presă, dar și într-o postare pe pagina de socializare, Marcel Romanescu a pus din nou tunurile pe ADIA Gorj, Aparegio, PSD și ALDE pentru taxa pe apa de ploaie. Primarul Târgu-Jiului consideră că nu trebuie plătită, câtă vreme canalizarea pluvială care există în oraș colectează apa și o deversează Jiu, fără niciun cost pentru Aparegio.

Romanescu i-a trimis pe șefii ADIA și Aparegio să meargă să-și facă analize medicale, întrucât ”vor să taxeze apa dată de bunul Dumnezeu”.

Primarul Târgu-Jiului a acuzat și că s-ar fi diminuat dramatic, în ultimii doi ani, fondul de dezvoltare al societății Aparegio, pentru că ”s-au făcut angajări fără temei legal” iar banii s-ar fi dus către salarizare.

Marcel Romanescu l-a avertizat și pe președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, să fie atent la ceea ce se întâmplă la Aparegio și a amenințat, din nou, operatorul regional cu judecata.

În replică, directorul ADIA Gorj, Cristian Toader Pasti spune că până la această oră nu a fost emisă nicio factură pentru apa de ploaie și că decizia taxării nici n-a fost luată. În plus, îi amintește lui Marcel Romanescu că din ADIA fac parte și localități conduse de primari liberali.

Pasti anunță că-l va invita pe Romanescu să participe la prima ședință ADIA, acolo unde va avea ocazia să-și spună punctul de vedere.

Șeful ADIA Gorj a discutat cu prefectul Ciprian Florescu pe tema furturilor de apă din Târgu-Jiu. Zice că reprezintă 35% din totalul furnizat. Prin urmare, Cristian Toader Pasti vrea să fie făcute controale pe fiecare stradă în parte cu Poliția și Jandarmeria.


3 Comentarii pentru “Din nou SCANDAL pe apa de ploaie. CONTRE Romanescu-Pasti”

  1. [...] Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online [...]

  2. Sa ne spuna seful ADIA Gorj cat plateste ADIA catre Apele Romane din apa preluata din rauri . ADIA este cel mai mare tepar al Regiei Apele Romane , preia gratis apa din rauri si baraje si ne o vinde cu bani grei .

  3. SENZATIONAL !!! Dl. Pasti ne spune ca Patrascoiu sta de cinci ani ca “bolovanul pe muraturi”,rozand la greu banii Aparegio,si nu are habar ca 35% din apa furnizata in Targu Jiu nu este facturata ???

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici