Weber îl contrazice pe Cârciumaru: Sunt mai multe persoane în sondaj! Facem unul și pe Motru

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Weber îl contrazice pe Cârciumaru în privința noului sondaj PSD pentru desemnarea candidatului la Primăria Târgu-Jiu, în 2020. Deputatul susține că nu sunt sondate numai 3 persoane, așa cum afirma Florin Cârciumaru, joi, la Interviurile Infinit FM. Mihai Weber recunoaște, însă, că Ciprian Florescu este o variantă viabilă de candidat, în condițiile în care actualul prefect de Gorj a ieșit al doilea, după Adi Câmpeanu, în primul studiu, cel realizat de Universitatea ”Constantin Brâncuși”.

La Interviurile Infinit FM, senatorul Florin Cârciumaru a declarat că numai 3 persoane au fost incluse în cel de-al doilea sondaj pe care PSD îl face pentru desemnarea candidatului la Primăria Târgu-Jiu: prefectul Ciprian Florescu și cei doi viceprimari Aurel Popescu și Adrian Tudor.

Cârciumaru a mai spus că prefectul Florescu stă foarte bine la notorietate în Târgu-Jiu iar, în cazul în care va fi desemnat candidat, va avea susținere totală și din partea viceprimarului Adrian Tudor.

Mihai Weber, însă, îl contrazice pe Florin Cârciumaru. Liderul PSD Gorj spune că sunt mai multe persoane incluse în studiu, la Târgu-Jiu, și anunță că a fost demarat sondaj de opinie și pe municipiul Motru. În ceea ce-l privește pe Ciprian Florescu, îl consideră o variantă bună de candidat.

Viceprimarul PSD Adrian Tudor este convins că atât el, cât și ceilalți doi candidați vehiculați- Ciprian Florescu și Aurel Popescu- îl pot învinge fără probleme pe liberalul Marcel Romanescu, în 2020.

Jurnalistul Nicolae Ivan nu vede, însă, la PSD un adversar capabil să-l învingă pe Marcel Romanescu. În opinia sa, Ciprian Florescu nu are nici măcar șanse minime de a se impune într-o astfel de competiție.

Viorel Caragea este convins că vor apărea surprize în competiția de la Târgu-Jiu. Se așteaptă ca USR și alte formațiuni politice să arunce în luptă adversari redutabili. Despre Ciprian Florescu nu are o părere bună.

1 Comentariu pentru “Weber îl contrazice pe Cârciumaru: Sunt mai multe persoane în sondaj! Facem unul și pe Motru”

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici