Primar PSD: Dăncilă NU este o soluție bună pentru VIITORUL partidului

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Florinel Țuilă nu o vrea pe Viorica Dăncilă nici în fruntea Partidului Social-Democrat, nici candidat la prezidențiale. Într-un interviu pentru Radio Infinit, primarul din Cătunele atrage atenția că există riscul ca PSD să NU intre în turul doi al luptei pentru Cotroceni. În opinia sa, liderul USR, Dan Barna, are șanse mari să ajungă președintele României. Sunt și alți edili dar și analiști care spun că Dăncilă nu este potrivită pentru șefia PSD ori pentru candidatura la prezidențiale. Dan Ilie Morega, spre exemplu, crede că Ioan-Aurel Pop, președintele Academiei Române, rectorul Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj Napoca, s-ar impune în fața lui Klaus Iohannis.

Florinel Țuilă nu o vrea pe Viorica Dăncilă șefă la PSD. Primarul comunei Cătunele zice că în fruntea partidului trebuie pus ”un bărbat impozant și puternic”. În opinia sa, Dăncilă este atacabilă pentru a fost promovată de Liviu Dragnea.

Țuilă se teme de o scădere și mai dramatică a PSD, după prezidențiale. În opinia sa,  în condițiile actuale, există riscul ca partidul să nu prindă turul doi.

Edilul din Cătunele le atrage atenția guvernanților ”să termine cu pomenile electorale” și nici măcar să nu se gândească la pensii speciale pentru primari.

Nici Victor Geogia, primarul comunei Bengești-Ciocadia, nu crede că Viorica Dăncilă s-ar putea impune în competiția prezidențială în fața lui Klaus Iohannis. Chiar și pentru șefia partidului vede alte variante.

Cosmin Pigui, primarul comunei Peștișani, este de părere că viitorul președinte PSD trebuie aruncat și-n cursa pentru Cotroceni. Speră să fie o persoană cu imagine bună, care să aducă un plus formațiunii politice.

Dan Ilie Morega se așteaptă la o luptă între baroni la Congresul PSD, din 29 iunie. Nu crede, însă, că Viorica Dăncilă va reuși să fie aleasă președinte.

Morega vede două posibile variante la PSD pentru prezidențiale: primarul general Gabriela Firea sau Ioan Aurel Pop, președintele Academiei Române care, însă, a declarat în presa centrală că o astfel de candidatură ”nu intră în aria sa de interese”.


1 Comentariu pentru “Primar PSD: Dăncilă NU este o soluție bună pentru VIITORUL partidului”

  1. [...] Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online [...]

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici