Cristian Toader Pasti: Scandalul nu face bine nimănui. Pătrășcoiu a preluat Aparegio într-un moment dificil

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

”Acest scandal nu face bine nimănui” comentează Cristian Toader Pasti după ce primarul Marcel Romanescu a pus tunurile pe Aparegio, miercuri, într-o conferință de presă, cerând demisia directorului Traian Pătrășcoiu.

Edilul Târgu-Jiului a reacționat virulent după ce operatorul regional a anunțat o majorarea a tarifelor la apă și canal cu 7%. Romanescu era foarte nemulțumit că n-a fost informat.

Cristian Toader Pasti, director al ADIA Gorj, zice însă toate UAT-urile au fost înștiințate, majorarea tarifelor decizându-se în AGA cu unanimitate de voturi.

Cât despre faptul că primarul Romanescu a cerut demisia directorului Traian Pătrășcoiu, Cristian Toader Pasti zice că astfel de scandaluri nu ajută Aparegio, care se pregătește să acceseze 200 de milioane de euro, fonduri europene.3 Comentarii pentru “Cristian Toader Pasti: Scandalul nu face bine nimănui. Pătrășcoiu a preluat Aparegio într-un moment dificil”

 1. Domnule Pasti,la momentul “dificil” in care ziceti ca Patrascoiu a preluat Aparegio,societatea avea un profit de 54 miliarde lei vechi si 180 miliarde lei vechi in conturi.Dupa numai patru ani de “management performant” al multlaudatului director de catre dvs,societatea este pe PIERDERE si cu conturile goale !!!
  Mai mult,datorita multiplelor angajari facute fara o analiza a necesarului real de personal ( cele mai multe angajari fiind facute “pe pile”),ponderea salariilor in tarife a ajuns la 80% !!!
  Din pacate pt dvs,cifrele seci contrazic frazele pompoase si lipsite de continut.
  Si am o intrebare : daca Aparegio ar fi societatea dvs cu capital privat,la-ti lasa pe directorul Patrascoiu sa v-o administreze ?
  Intrebare suplimentara : la-ti plati cu 19.000 lei ( 190 milioane lei vechi ) pe luna ?

 2. Alt comentator

  Mai Ilie, lasa’te odata de practicile astea! Nu’ti fac bine. Nu peste mult timp se vor intoarce impotriva ta! Nu sti numai tu ce ai facut sau n’ai facut la aparegio!!! Nu’i mai baga in cap primarului numai tampenii!!! Ati avut intentia sa falimentati a treia oara cu tine la carma! TACI!!!!

 3. Domnule ALTcomentator, ați greșit. Nu sunt Ilie, sunt “Vasile”. Nu sunt nici portavocea lui Ilie, dar pt ca știu f bine ce s-a întâmplat și ce se întâmplă în prezent la Aparegio și pt ca ma deranjează minciunile vehiculate în media de Pătrășcoiu și de diverse trompete ale acestuia, îmi permit sa comentez despre aceasta problema. Iar Ilie este suficient de bărbat sa spună lucrurilor pe nume,nu are nevoie de “purtător de cuvânt”.Si am o întrebare : aveți curajul sa purtam o discuție ( civilizata) cu actele pe masa despre situația economica de la Aparegio?

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici