Gabriela Firea a făcut publice fotografii cu sârma care i-a fost găsită în colon

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Gabriela Firea a făcut publice fotografii cu sârma care i-a fost găsită în colon. Primarul general al Capitalei a declarat, pentru RTV, că dorește să pună capăt acestui subiect, însă au fost adversari politici care au declarat că este un bolnav închipuit.

Firea a precizat că va mai fi supusă unei operaţii chirurgicale la finalul lunii iunie şi a spus că speră să se încheie acest capitol urât din viaţa ei. Gabriela Firea a afirmat, din nou, că nu ştie cum a ajuns acea sârmă în organismul său.

Primarul general a vorbit, în urmă cu o săptămână, la Antena 3, despre sârma de patru centimetri descoperită în colonul său şi a spus că nu are nicio explicaţie despre cum a putut să o înghită. Firea a explicat că este extrem de precaută şi nu mănâncă repede. Primarul general a precizat că s-a consultat cu mai multe persoane care i-au explicat că aliajul respectiv, în anumite condiţii, se poate transforma într-o sârmă mai mică, rotundă şi astfel ar fi putut ajunge într-o prăjitură, de exemplu.

”Poate vom rămâne toată viaţa cu această întrebare dacă a fost o întâmplare sau dacă a fost o mână criminală”, a spus Firea.

Primarul general al Capitalei a fost supus, în 22 martie, unei intervenţii chirurgicale pentru remedierea unei afecţiuni a aparatului gastro-intestinal, la Spitalul “Doctor Ioan Cantacuzino”.

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici