Fanii Game of Thrones, recompensați cu 115 euro dacă află detalii nedorite din serial

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Fanii serialului „Game of Thrones/Urzeala Tronurilor” ar putea fi despăgubiți cu 100 de lire (n.r – aproximativ 115 euro) în cazul în care află detalii din episoade înainte să le poată viziona.

O companie de asigurări din Marea Britanie a lansat o poliță de asigurare „pentru spoilere” – prima de acest fel din Marea Britanie. Astfel, persoanele care află de pe rețelele de socializare, de la prieteni și rude, detalii din episoadele la care nu s-au uitat vor fi despăgubite, informează Mirror.

Pentru a primi compensația, persoanele trebuie să explice într-o sută de cuvinte cum au aflat detaliile din episod și să ofere dovezi care să le susțină afirmațiile. Ele vor putea primi suma o singură dată.

„Game of Thrones este unul dintre cele mai mari seriale ale ultimilor 10 ani, iar ultimele episoade ar putea aduce audiențe record. În acest context, spoilerele au devenit o problemă, așa că am vrut să avem o asigurare prin care oamenii să primească despăgubire dacă ziua lor va fi ruinată de cei care le dezvăluie acțiunea din serial, înainte să apuce să vadă episoadele”, a explicat Julia Alpan, directoarea departamentului de marketing de la companie, relatează stirileprotv.ro.

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici