Cilibiu(PSD), în campanie pentru ALDE. Nelu Popescu(ALDE), în campanie cu PSD

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Primărița PSD din Turceni face campanie pentru ALDE într-un material electoral video distribuit pe rețelele de socializare.

”Am considerat că e cazul să vin să susțin ALDE pentru că noi, de la bun început, am fost o echipă la Turceni. Nu contează doctrina unui partid ci oamenii cu care vrei să faci treabă” spune Cristina Cilibiu în spotul care-i îndeamnă pe gorjeni să meargă pe mâna liberal-democraților, la scrutinul din 26 mai.

Ion Iordache, președintele ALDE Gorj, a anunțat de câteva luni că primărița PSD din Turceni îi va fi alături la alegerile europarlamentare. Situația nu surprinde pe nimeni, ținând cont de relația de rudenie dintre cei doi dar și de faptul că Cilibiu a fost ajutată de Iordache să câștige primăria, în 2016.

ALDE  Gorj l-a pierdut, însă, pe Ion Dumitru Popescu, primarul din Drăguțești. Edilul s-a afișat alături de stafful PSD în această campanie electorală.

”Din punctul meu de vedere nu este o pierdere. Acolo, vom avea candidat care va câștiga primăria” spune Ion Iordache, referindu-se la fostul edil, Vasile Moșoiu.


1 Comentariu pentru “Cilibiu(PSD), în campanie pentru ALDE. Nelu Popescu(ALDE), în campanie cu PSD”

  1. [...] Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online [...]

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici