Antonia – Touch Me

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Antonia se joacă cu beat-urile şi ţinutele fistichii în clipul noii piese “Touch Me”.

“Touch Me” o prezintă pe Antonia în multiple ipostaze, sub forma a multiple personaje, inclusiv un mascul cu alură de mafiot şi cu mustaţă. Luminile stroboscopice şi tunelurile caleidoscopice amplifică senzaţia unui univers SF.

“Touch Me” este o melodie în limba engleză, compusă de Minelli şi produsă de Costin Bodea. Videoclipul se bazează pe un concept al lui Alex Velea şi NGM Creative. A fost filmat de către Alexandru Mureşan şi regizat de Bogdan Păun. Acelaşi Bogdan Păun colabora cu Antonia şi pe “Matame” şi “Sahara”.

”Simt că “Touch Me” este cel mai bun videoclip al meu, îmi place foarte mult! Încă de când mi-a povestit Alex conceptul, am știut că va deveni videoclipul meu preferat, iar băieții de la NGM au pus în valoare cel mai bine tot ce mi-am dorit. Sunt extrem de încântată atât de video, dar și de piesă, are un vibe cool de vară. Și partea care mi-a plăcut foarte mult este că joc două roluri, alter ego-ul meu” a spus Antonia.

Ţinutele exotice ale Antoniei sunt de la Dsquared2 şi Versace. Ultimul release al Antoniei a venit chiar de ziua sa, o piesă înduioşătoare numită “În Oglindă”, compusă de Denis Roabeş (The Motans), Antonia şi Marco & Seba. Este o creaţie profund personală, scrisă despre şi pentru artistă, dar şi despre fiica sa.

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici