Ed Sheeran & Justin Bieber – I Don’t Care

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Ed Sheeran si Justin Bieber și-au extaziat fanii cu anunțul unei noi colaborări. Cei doi au lansat single-ul “I Don’t Care”, piesă despre care mulți spun că ar putea deveni hitul verii 2019.

Sheeran și Bieber au mai lucrat împreună și în 2015, când Sheeran a fost co-autorul piesei “Love Yourself”. Nou lansatul “I Don’t Care” marchează o revenire pentru ambii artiști care intraseră de ceva timp într-un con de umbră.

Ed Sheeran nu a mai scos nimic din aprilie 2018, atunci când a lansat melodia “Happier”, iar Justin Bieber din iulie 2018 când a bifat colaborarea cu DJ Khaled pentru piesa “I’m The One”.

Daca Sheeran nu a anunțat nimic până acum cateva zile, Bieber a fost prezent acum o lună la Festivalul Coachella, în California, acolo unde a apărut alături de Ariana Grande și a dat de înțeles că urmează să își surprindă fanii cu ceva nou.

Un lucru interesant este acela că Justin și Ed sunt singurii artiști din istorie care dețin Top 3 melodii în Official Singles Chart în același timp și au, împreună, 11 NO.1, 37 cântece în Top 10 și 77 single-uri în UK Top 40.

1 Comentariu pentru “Ed Sheeran & Justin Bieber – I Don’t Care”

  1. [...] Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online [...]

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici