Victor Ponta: Va fi o campanie în care se va vorbi foarte mult despre DOSARE

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Victor Ponta crede că vom avea parte de o campanie electorală pentru europarlamentare cu DOSARELE lui Dragnea, Kovesi și Iohannis în prim-plan.

”Se va vorbit foarte mult despre dosare și prea puțin despre drumuri, școli și spitale” spune deputatul de Gorj, într-un interviu pentru Radio Infinit.

Ponta zice că Pro România se va axa pe proiectele economice ale țării și nu va ține cont de atacurile altor partide politice.

Victor Ponta nu vrea să vorbească despre obiectivul pe care și l-a fixat  pentru alegerile din 26 mai. Crede, însă, că lista de candidați dar și faptul că Pro România se va afla pe prima pagină a buletinului de vot, vor aduce procente mai mari decât se estimează.

Ponta a tras mai multe semnale de  alarmă, în ultimele luni, privind problema certificatelor  de carbon pe care trebuie să le cumpere Complexul Energetic Oltenia. Fostul premier crede că este nevoie de un management profesionist, atât la companie cât și la minister, pentru că problema să fie rezolvată pe termen mediu și lung.


1 Comentariu pentru “Victor Ponta: Va fi o campanie în care se va vorbi foarte mult despre DOSARE”

  1. [...] Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online [...]

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici