Femeie de afaceri din Târgu-Jiu, sponsorizare importantă către DGASPC Gorj

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Femeie de afaceri din Târgu-Jiu, sponsorizare importantă către DGASPC Gorj, în Săptămâna Patimilor.

”În Săptămâna Mare, un gest mare: Mirela Păduraru a sponsorizat DGASPC GORJ – CSCCH Târgu-Jiu cu mobilier în valoare de aproape 17.000 lei. A fi om înseamnă a te întoarce spre tine ca să conștientizezi ceea ce simți, iar apoi să te întorci spre ceilalți și când îi privești sau îi asculți, să înțelegi ceea ce simt, să le înțelegi trăirile și să le respecți. Un om este o persoană definită de omenie.

Mirela Păduraru, administratorul societății ROMÂNIA HIDRO SERVICE SRL, dovedește că este un om cu suflet mare. Prin bunăvoința domniei sale, chiar în Săptămâna Mare, copiii de la Complexul de Servicii Comunitare pentru Copilul cu Handicap (CSCCH) Târgu-Jiu, din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj, au primit mobilier nou și modern în valoare de 16.839, 94 lei. Este vorba despre 12 paturi, 12 noptiere, 12 dulapuri, dar și mochetă. Bucuria beneficiarilor este incomensurabilă, încântarea citindu-li-se pe chipuri.

Pentru minunatul și nobilul său gest, doamna Mirela Păduraru merită toată aprecierea noastră. Îi mulțumim și pe această cale! Îi dorim succes în activitate și sărbători cu bucurie alături de cei dragi!” transmite director general al DGASPC Gorj, Laurențiu Diaconescu, printr-un comunicat de presă.

1 Comentariu pentru “Femeie de afaceri din Târgu-Jiu, sponsorizare importantă către DGASPC Gorj”

  1. [...] Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online [...]

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici