Romanescu: Sper ca juriștii să demonstreze că NU sunt datorii către Pandurii

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Marcel Romanescu speră ca juriștii să demonstreze că Primăria Târgu-Jiu nu are nicio datorie către Clubul Pandurii Lignitul. Edilul nu exclude, însă, nici varianta ca municipalitatea să piardă procesele deschise de Marin Condescu și Marin Golea.

Clubul Pandurii a dat în judecată Primăria Târgu-Jiu atât pentru contribuțiile neplătite pe mai mulți ani, obținând o primă victorie în instanță care a decis c-ar trebui achitate 20 de miliarde de lei vechi, cât și pentru utilitățile de la stadion, care conform contractului de comodat ar fi trebuit achitate de primărie, restanțele ridicându-se, după spusele lui Marin Condescu, la 11 miliarde de lei vechi.

Marcel Romanescu crede că s-a plecat greșit de la bun început în asocierea de la Pandurii, în sensul că nu trebuia inclus Consiliul Local, ci Unitatea Adminstrativ Teritorială.

În ciuda disputei publice pe care o are cu Marin Condescu, principalul creditor de la Pandurii,  Marcel Romanescu nu crede că municipalitatea ar trebui să se retragă din acționariatul clubului de fotbal.

”Dacă găsim înțelegere și se renunță la orgolii putem rămâne la club” a comentat, azi, edilul.


1 Comentariu pentru “Romanescu: Sper ca juriștii să demonstreze că NU sunt datorii către Pandurii”

  1. [...] Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online [...]

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici