Romanescu: Poate facem un contract de comodat pe toată existența lui Condescu!

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

”Stadionul municipal este al Târgu-Jiului, nu al lui Marin Condescu! Poate facem un contract de comodat pentru toată perioada de existență a lui Marin Condescu pe această planetă!” Marcel Romanescu reacție virulentă, după ce Marin Condescu a afirmat că Pandurii Târgu-Jiu deține dreptul de folosință asupra bazei sportive de la stadion până în 2035.

Primarul municipiului îi transmite fostului președinte al clubului de fotbal că primăria și consiliul local au în proprietate arena, nu altcineva.

”Văd  tot felul de termene!  Mai avea un pic și zicea 2100! De ce n-a venit cu inițiativa să punem și numele Marin Condescu la stadion?” întreabă, ironic, Romanescu.

Romanescu îi transmite lui Condescu că nu are de gând să plătească datoriile de milioane de euro din trecut, care au băgat Clubul Pandurii în insolvență.

”Nu mă pot angaja că pot acoperi aceste găuri! Dacă găsește un finanțator nu am nimic împotrivă, clubul nu este proprietatea lui Marin Condescu” afirmă primarul.

Cât despre banii ceruți primăriei pe utilități, ori contribuțiile din trecut, pentru care există procese în instanță, Marcel Romanescu îi recomandă lui Marin Condescu să ia la întrebări Consiliul Local Târgu-Jiu, care este asociat la Pandurii.


1 Comentariu pentru “Romanescu: Poate facem un contract de comodat pe toată existența lui Condescu!”

  1. Nea Romanescule incepi sa gandesti ca Circiumaru ( sic ) . Proprietarul Stadionului este UAT Tg Jiu , nu Consilul Local , nu Primaria , nci Condescu dar nici Romanescu . Daca exista acel contract de comodat cu Clubul Pandurii stadionul trebuie sa ramana pe perioada contractului in folosinta clubului de fotbal . Destul ati ncercat sa distrugeti Pandurii .

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici