Ce proiecte pregătește Rotaru pentru CL Târgu-Jiu. ”Petrecerea de Ziua Vârstnicilor la cantina liceului!”

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Marian Rotaru pregătește câteva proiecte pe care vrea să le prezinte în Consiliul Local Târgu-Jiu.

Fostul director al Direcției de Patrimoniu, dat afară din primărie și revenit în politică, la UNPR, are multe nemulțumiri în ceea ce privește urbea la a cărei administrare a contribuit, până de curând.

Spre exemplu, Rotaru nu mai vrea ca Ziua Vârstnicilor să fie organizată în același restaurant, an de an. Crede că pensionarii ar trebui repartizați pe cartiere, iar mesele festive să aibă loc în cantine de liceu.

Rotaru nu mai vede rostul nici petrecerii de la restaurat la ”Nunta de Aur”. În opinia sa, fondurile alocate de primărie pentru masa festivă ar trebui împărțite cuplurilor care aniversează 50 de ani de căsătorie.

Fostul tenismen Ilie Năstase deschide lista UNPR pentru alegerile europarlamentare din 26 mai, urmat de fostul selecționer al României, Anghel Iordănescu. Marian Rotaru așteaptă vizita celor doi în Gorj, în campania electorală, însoțiți de șeful partidului, Gabriel Oprea.


1 Comentariu pentru “Ce proiecte pregătește Rotaru pentru CL Târgu-Jiu. ”Petrecerea de Ziua Vârstnicilor la cantina liceului!””

  1. Bai prostovane , bani sunt alocati nu ,,,arondati.

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici