Deputatul Vîlceanu: Avem un spital care arată GROAZNIC! Pacienții intră cu o boală, ies cu trei!

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Deputatul Vîlceanu, din nou critici DURE la adresa Spitalului Județean de Urgență din Târgu-Jiu și a Ministerului Sănătății, vineri, în conferință de presă.

”Pacienții din Gorj, pe lângă faptul că sunt tratați cu dispreț vor fi puși să și plătească!”a declarat președintele PNL Gorj, referindu-se la noua ordonanță de guvern, pusă în dezbatere publică, care introduce termenii de ”contribuția pacientului”.

Potrivit noii legi, pacienții vor beneficia de gratuitate doar la Urgențe. Pentru alte tipuri de consultații sau tratamente ar trebui să scoată și bani din buzunar.

Dan Vâlceanu

Deputatul Vâlceanu a descris în termeni duri situația din Spitalul Județean de Urgență din Târgu-Jiu, faptul că pacienții trebuie să-și cumpere de toate și să ofere și ”atenții” personalului medical.

Liderul PNL se întreabă de ce salariații mai plătesc, lunar, contribuții la sănătate, dacă mai scot și bani din buzunar pentru tratamente.

Vâlceanu crede că guvernul a venit cu  ideea introducerii ”contribuției pacientului” pentru că nu are bani, bugetul fiind, în opinia sa, ”construit pe cifre false”.


2 Comentarii pentru “Deputatul Vîlceanu: Avem un spital care arată GROAZNIC! Pacienții intră cu o boală, ies cu trei!”

  1. Mai dle demputant , dar tu si faiiglia ta de vechi pesedisti ce a facut concret pentru spiitalul judetean Tg Jiu ? Dar ceva concret nu labarel de astea de doi bani , bine , iin afara de a spolia CEO de zeci de miilioane de euro prin lucrari fictive , supraevaluate . Tu ne dai lectiii de morala si management in conditiile in care aproape toate firmele famigliiei tale sunt in faliment desii au beneficiat de zeci de miiloane de euro de la CEO pe aceleasi contracte fictive ?

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici