Tăriceanu, ATAC DUR la managementul lui Boza. ”40% din utilajele închiriate NU funcționează. Asta mă duce cu gândul la CĂPUȘE”

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Călin Popescu Tăriceanu, în vizită electorală, vineri după-amiază la Gorj. Liderul ALDE a criticat în termeni duri managementul Complexului Energetic Oltenia acuzând CĂPUȘAREA companiei.

Tăriceanu a venit însoțit de câțiva dintre candidații la europarlamentare, a vizitat șantierul companiei Autoliv din Rovinari și a ținut o conferință de presă la sediul partidului din Târgu-Jiu.

Șeful Senatului l-a lăudat și felicitat pe primarul Robert Filip pentru modul în care arată orașul dar și pentru investițiile atrase și lipsa șomajului.

Călin Popescu Tăriceanu a vorbit și despre decizia guvernanților de a anula taxa de 2% pe cifra de afaceri a Complexului Energetic Oltenia.

Întrebat despre certificatele de carbon, pe care Complexul Oltenia trebuie să le cumpere până la finalul lunii aprilie, Tăriceanu a spus că din cauza gradului înalt de îndatorare al companiei, nu se găsesc ușor bănci care să împrumute suma necesară. Liderul ALDE a pomenit de o schemă de ajutor de stat, aplicată în trecut și la Complexul Energetic Hunedoara.

Călin Popescu Tăriceanu a dat vina pe managementul Complexului Energetic Oltenia pentru situația din cadrul companiei.

Tăriceanu a vorbit și despre căpușarea Complexului Oltenia. Șeful Senatului s-a referit la utilajele închiriate de companie, 40% dintre ele fiind, conform informațiilor sale, nefuncționale.


2 Comentarii pentru “Tăriceanu, ATAC DUR la managementul lui Boza. ”40% din utilajele închiriate NU funcționează. Asta mă duce cu gândul la CĂPUȘE””

  1. Printre firmele cu utilajele inchiriate , or fi si ale lui Iordache? Sau acelea nu se pun?

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici