Victor Slav a rămas fără emisiune la Kanal D. Ce vedetă îi ia locul

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Al doilea proiect tv care i-a fost dat pe mână lui Victor Slav nu a avut prea mulţi sorţi de izbândă. Emisiunea “Vulturii de noapte” a fost scoasă din grila Kanal d din cauza audienţelor slabe înregistrate. Acesta este al doilea eşec profesional pentru fostul prezentator Meteo, care în trecut a primit pe mână emisiunea-tabloid “Wowbiz”, scoasă şi ea din grilă.

Sunt vremuri tulburi pentru Victor Slav. Prezentatorul a rămas fără emisiunea de la Kanal d pe care o prezenta alături de Giani Kiriţă şi Cătălin Cazacu. Conducerea postului turcesc a luat decizia de a renunţa la acest format de divertisment din cauza audienţei slabe.

Late night show-ul „Vulturii de noapte” a intrat în grila Kanal D în toamna anului trecut. Difuzată inițial vinerea, emisiunea a fost mutată duminica.

„Vulturii de noapte” n-a prins top 20 emisiuni de divertisment în luna februarie, notează paginademedia.ro. Aceasta a avut o medie de 388.000 de persoane la nivel național, dintre care 146.000 de orășeni, media (1,5 rating). Pe publicul comercial, emisiunea a avut în februarie o medie de 59.000 de privitori.

Audienţa scăzută i-a de terminat pe producători să găsească o altă variantă pentru a salva situaţia. Astfel, postul i-a înlocuit pe cei “vulturi” cu o altă emisiune. Este vorba despre “Super Potriveala”, prezentată de Jorge, care intră din această duminică, de la ora 23.00.

Emisiunea „Super Potriveala” a mai fost în grila Kanal D în toamna lui 2017, în prime-time. A fost scoasă din grilă după rezultate slabe de audiență. Emisiunea a mai fost reluată apoi în aprilie 2018, în Săptămâna Mare, în locul WowBiz.

Jorje e posibil să fie o variantă bună pentru postul turcesc. Cântăreţul a fost recent într-un alt show de televiziune, la Ferma (Pro Tv), show în urma căruia şi-a atras o grămadă de simpatii. A fost eliminat destul de repede din concurs în urma unui duel cu Silviu Ţolu.

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici