Emilia Clarke a dezvăluit că aproape a murit în timp ce filma pentru „Game of Thrones”

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Emilia Clarke, renumită pentru rolul lui Daenerys Targaryen din serialul fenomen „Game of Thrones”, a dezvăluit că aproape a murit în timpul filmărilor pentru producția care a făcut-o celebră.

În cadrul unui interviu extrem de intim, actrița în vârstă de 32 de ani a vorbit despre anevrismele cerebrale pe care le-a suferit în timpul filmărilor.

„Antrenorul meu mi-a spus să mă pun în poziția de plank și am simțit imediat cum parcă un elastic de păr îmi strânge creierul. Am încercat să ignor durerea și să merg mai departe, dar pur și simplu n-am putut. I-am spus instructorului că trebuie să fac o pauză. Cumva, aproape târându-mă, am ajuns la vestiare. Am ajuns la toaletă, în genunchi, și am început să vomit violent și voluminos. Între timp, durerea devenea din ce în ce mai groaznică. Într-un fel, mi-am dat seama ce se întâmpla: creierul meu fusese afectat. Timp de câteva momente, am încercat să forțez durerea și greața să dispară. Mi-am zis că nu voi fi paralizată”, a explicat actrița.

După ce a fost la un tomograf, Emilia, care avea numai 24 de ani la vremea respectivă, a aflat că suferise un anevrism cerebral. A urmat și o operație, însă la scurt timp după, a descoperit că mai avea încă un anevrism care se putea dezlănțui în orice moment.

Conform UNILAD, la finalul filmărilor pentru sezonul trei al „Game of Thrones”, Emilia a aflat că acesta se dublase în mărime și că o altă operație va fi necesară.

„Am avut o sângerare masivă și doctorii mi-ai zis clar că șansele mele de supraviețuire erau minime dacă nu mă operez din nou”, a mai povestit actrița, care a precizat și că a avut dureri cumplite în urma intervenției.

Sezonul 8 din „Game of Thrones” va avea premiera pe 15 aprilie, în România. (spynews.ro)

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici