Mihai Tudose: Cu o investiție de 200 de milioane de euro, CE Oltenia și CE Hunedoara deveneau RENTABILE

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Foștii premieri Ponta și Tudose și-au exprimat temeri privind viitorul Complexului Energetic Oltenia, joi, la Târgu-Jiu.

Mai întâi, Victor Ponta a criticat excluderea CEO din Fondul Suveran de Investiții, ceea ce a omorât definitiv ideea realizării mixului energetic. Deputatul Gorj a amintit că mai sunt doar 6 săptămâni până la data de 30 aprilie, la care  Complexul Oltenia trebuie să aibă achitate certificatele de carbon.

Ponta a criticat faptul că CE Oltenia i-a dat în judecată angajații care au făcut grevă spontană pentru salarii mai mari, în luna ianuarie. În plus, s-a oferit să-i ajute pe minerii implicați în proces. În plus, a anunțat că militează pentru pensionarea anticipată a angajaților CEO din producție.

Ponta s-a lăudat, din nou, că în 2012 a salvat CE Oltenia de la insolvență.

Fostul premier Mihai Tudose s-a lăudat că, pe vremea când era ministru al Economiei în cabinetul Ponta, începuse să facă un plan de investiții pentru Complexele Energetice Oltenia și Hunedoara, plan care a fost abandonat de PSD-ALDE.

Tudose a mai spus că ”cineva are tot interesul să omoare această zonă” și l-a criticat pe ministrul Energiei, Anton Anton.


Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici