Weber: Adi Câmpeanu a stat CEL MAI BINE în sondaj

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Primarul din Runcu, Adi Câmpeanu, a reafirmat, luni, că nu este interesat, deocamdată, de o candidatură la Primăria Târgu-Jiu, în 2020.

Edilul a fost prezent în conferința de presă săptămânală a PSD Gorj. Liderul partidului, deputatul Mihai Weber, a ținut să precizeze că Adi Câmpeanu a stat foarte bine în ultima măsurătoare făcută de PSD. Discuția despre candidatul la Primăria Târgu-Jiu a fost amânată, însă, pentru după europarlamentare.

În conferința de presă, Adi Câmpeanu și-a prezentat planurile de investiții dar și realizările din acest mandat. Edilul a anunțat că vrea să realizeze o centură ocolitoare a comunei, pentru ca traficul greu să nu mai tranziteze satele Runcu și Răchiți.

Adi Câmpeanu a mai anunțat și că lucrează la studiul de fezabilitate pentru introducerea rețelei de gaze în comuna Runcu. În plus, va continua unul dintre proiectele sale de suflet: asfaltarea drumului către stațiunea Straja.

Câmpeanu a mai declarat că drumul de 40 de kilometri de pe Cheile Sohodolului va fi modernizat, până în 2024, printr-un efort comun al autorităților județene din Gorj și Hunedoara.


1 Comentariu pentru “Weber: Adi Câmpeanu a stat CEL MAI BINE în sondaj”

  1. [...] Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online [...]

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici