Primarul ALDE din Drăguțești, la conferința PSD. Ion Dumitru Popescu: Nu se supără nimeni, suntem în ALIANȚĂ!

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Participare șoc, astăzi, în conferința de presă a PSD Gorj: primarul Drăguțești, Ion Dumitru Popescu, vicepreședinte ALDE Gorj, a venit să le mulțumească lui Mihai Weber și Cosmin Popescu pentru sprijinul acordat în obținerea  de finanțări pentru diverse investiții.

Președintele PSD Gorj l-a prezentat pe edilul liberal-democrat drept invitat. Popescu a stat la prezidiu, alături de șefii social-democrați și primarul Adi Câmpeanu, de la Runcu.

Ion Dumitru Popescu i-a mulțumit deputatului Mihai Weber pentru sprijinul acordat în introducerea rețelei de gaze naturale în satul de strămutați Iași.

Edilul din Drăguțești nu crede că se vor supăra liderii ALDE Gorj, după participarea sa la conferința de presă a PSD. Nelu Popescu n-a spus dacă, în 2020, va trece în tabăra social-democrată.

Mihai Weber a declarat că vor mai fi și alți primari de la alte partide care vor apărea în conferința PSD. Ion Dumitru Popescu a mai spus că a avut în acest mandat o colaborare foarte bună cu consilierii PSD din Drăguțești.


Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici