Rareș Bogan, PRIMUL pe lista PNL. Bobaru: Mă întristează! Cotojman: Poate fi viitorul candidat la prezidențiale

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Jurnalistul Realitatea TV, Rareș Bogan, deschide lista PNL pentru europarlamentare. Cei mai mulți dintre edilii liberali din Gorj, inclusiv Marcel Romanescu, spun că este un lucru bun. Constantin Bobaru, însă, este trist că PNL ”a ajuns să împrumute oameni din media”. Liviu Cotojman, pe de altă parte, crede că Rareș Bogdan va fi candidatul PNL la prezidențiale, în 2024.

Lista PNL pentru alegerile europarlamentare a fost validată joi, prima poziţie fiind ocupată de cunoscutul jurnalist Rareş Bogdan.

Primarul liberal al Târgu-Jiului, Marcel Romanescu, apreciază nominalizarea, deși și-ar fi dorit și un gorjean pe listă.

Constantin Bobaru este trist că PNL ”a ajuns să împrumute oameni din media” pentru a-și face listele mai atractive.

Primarul orașului Bumbești-Jiu consideră că ar fi fost mai onorabil pentru partid ca lista pentru europarlamentare să fie deschisă de un primar din Vest, cu experiență administrativă și politică.

Liviu Cotojman, edilul liberal din Roșia de Amaradia, crede că Rareș Bogdan ar putea fi nominalizat drept candidat la prezidențialele din 2024. Opinia sa este că PNL va scrie istorie la europarlamentare, avându-l pe listă pe cunoscutul jurnalist.

Ștefan Blideanu, primarul liberal din Stănești, nu se miră că jurnaliștii se fac politicieni. Zice că la fel au procedat și liderii sindicali, în anii 90.

Dan Ilie Morega, președintele Institutului de Politici și Investigații Publice și Politice, fost lider al PNL Gorj, crede, însă, că Rareș Bogdan a fost răsplătit de președintele Klaus Iohannis cu primul loc pe listă. În opinia sa, primarul Oradei, Ilie Bolojan, ar fi trebuit să deschidă lista de candidați pentru europarlamentare.


2 Comentarii pentru “Rareș Bogan, PRIMUL pe lista PNL. Bobaru: Mă întristează! Cotojman: Poate fi viitorul candidat la prezidențiale”

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici