ACUZAȚIE: Gorjul a pierdut 2 milioane de euro din cauza PSD și ALDE!

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Deputatul Vâlceanu, atac dur, vineri, la adresa PSD și ALDE după ce consilierii locali de la Motru s-au abținut la proiectul primarului din Motru, Gigel Jianu, de a achiziționa o instalație de transformare a deșeurilor menajere în biogaz.

În conferință de presă, edilul și-a exprimat nemulțumirea că majoritatea politică din Consiliul Local Motru nu a fost de acord cu investiția pe fonduri norvegiene, în valoare de 3 milioane de euro, pe motiv că primăria nu are bani să suporte partea de cofinanțare, care se ridica la aproximativ 1 milion de euro.

Gigel Jianu a acuzat, din nou, că majoritatea PSD-ALDE-PSRo nu-și dorește să fie realizate lucruri bune la Motru.

Dan Vâlceanu s-a declarat siderat de ceea ce s-a întâmplat la Motru. Liderul PNL Gorj a acuzat că județul a pierdut 2 milioane de euro din cauza aleșilor PSD-ALDE-PSRo.

Vâlceanu a ținut să precizeze că aleșii PNL nu au blocat niciodată dezvoltarea vreunei localități din județ și a dat exemplul Turceniului unde, într-o situație, a sprijinit-o pe primărița Cristian Cilibiu.

Dan Vâlceanu crede că PSD îi blochează pe primari liberali dintr-un interes pur electoral, obsesia social-democraților fiind recâștigarea, în 2020, a primăriilor din Târgu-Jiu și Motru.


1 Comentariu pentru “ACUZAȚIE: Gorjul a pierdut 2 milioane de euro din cauza PSD și ALDE!”

  1. [...] Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online [...]

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici