Timpul pare să fi stat în loc pentru Brad Pitt! Actorul, exemplu de eleganţă pe străzile Parisului

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Brad Pitt (55 de ani) făcea furori acum douăzeci de ani cu aspectul său şi continuă să fure inimile doamnelor din întreaga lume. Se pare că divorţul de Angelina Jolie şi nenumăratele lupte purtate pentru negocierea termenilor custodiei nu l-au afectat pe starul de la Hollywood prea mult, căci el a fost surprins de către fotoreporteri arătând mai bine ca oricând. Brad demonstrează încă o dată, dacă mai era cazul, că vârsta este doar o cifră şi că stilul este atemporal.

Brad Pitt este în continuare unul dintre cei mai rânbiţi burlaci de la Hollywood, deşi a depăşit prima tinereţe. Actorul american a trecut printr-un divorţ răsunător de cea care i-a fost soţie, Angelina Jolie, însă nu şi-a pierdut farmecul care a făcut, de-a lungul timpului, să suspine domnişoarele din întrega lume. Vedeta a decis să ia o scurtă pauză de la munca sa şi să plece într-o minivacanţă departe de platourile de filmare. Zis şi făcut! Şi-a făcut bagajele şi a plecat în capitala iubirii, Paris.

Fotoreporterii vigilenţi au fost pe urmele sale şi au reuşit să surprindă o serie de cadre cu Brad. În imaginile suprinse, actorul demonstrează încă o dată că alegerile sale vestimentare sunt unele cu bun gust, dând dovadă de eleganţă. Fostul soţ al Angelinei Jolie a remarcat că fotoreporterii îi sunt pe urme şi i-a salutat zâmbitor.

Potrivit dailymail.co.uk, Brad a poposit în Paris pentru a-şi vizita un bun prieten şi a vizita o parte din atracţiile turistice, printre acestea numărându-se Turnul Eiffel şi o expoziţie de sculptură aparţinând lui Thomas Houseago. Este cunoscută pasiunea lui Brad pentru artă, iar pentru un timp s-a zvonit că ar avea o relaţie cu o arhitectă în vârstă de 43 de ani pe nume Neri Oxman. Ea a dezminiţit speculaţiile şi a subliniat că nu a format niciodată un cuplu cu râvnitul actor.

Se zvoneşte că ar forma un cuplu cu Charlize Theron

În timp ce despre viața amoroasă din prezent a vedetei din “Friends” nu se știu prea multe, despre Brad Pitt se vehiculează faptul că se întâlnește cu frumoasa Charlize Theron. Celor doi le-ar fi făcut cunoștință chiar Sean Penn, fost iubit de-al vedetei sud-africane.

Brad Pitt a mai fost însurat cu Jennifer Aniston între 2000-2005 şi are o avere de 300 de milioane de dolari. Charlize Theron nu a fost măritată niciodată. Ea are doi copii înfiaţi, un băiat, Jackson, de 6 ani, şi o fată, August, de 3 ani, şi o avere de 130 de milioane de dolari. (click.ro)

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici