Prunariu, despre ședința la Sala Sporturilor: Mentalități COMUNISTE

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Social-democrații Pasti și Prunariu critică în termeni duri ideea primarului Marcel Romanescu de a organiza, marțea viitoare, ședință de consiliu local la Sala Sporturilor din Târgu-Jiu, pentru a pune presiune pe aleși să voteze instalarea lui Robert Bălăeț în fruntea Clubului Sportiv Municipal.

”Este o idee proastă, trebuie să ne debarasăm de astfel de mentalități comuniste, altfel dăm într-un populism ieftin” comentează Mihai Prunariu.

Vicepreședintele PSD Gorj, șef al Asociației Județene de Fotbal, a scris pe facebook, că numai în China procesele se țineau pe stadioane.

Cristian Toader Pasti vrea să fie pus punct scandalului pe noul CSM. Consilierul municipal PSD îi critică pe juriștii din Primăria Târgu-Jiu, punându-le la îndoială competența profesională.

Pasti vede ură, incompetență și răutate în tot acest scandal legat de Clubul Sportiv Municipal. În plus, comentează că nu i se pare corect ca aleșii să lucreze sub presiune, apropo de faptul că primarul vrea să țină ședință în Sala Sporturilor.


3 Comentarii pentru “Prunariu, despre ședința la Sala Sporturilor: Mentalități COMUNISTE”

  1. [...] Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online [...]

  2. Prunariule , tu te auzi ce spui ? Ai spus ca ,, punctul tau de vedere este unul clar si nu esti de acord cu el ? Mai baiatule , asculta si tu ce vorbesti . Tu esti rosu in cerul gurii de atata ura.

  3. Da mai nea Pruna , poate veni tot orasul la sedintele de consiliu fiindca sedintele CL sunt publice . Ai inteles mai nea zeama de pruna ?

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici