Marshmello – Here With Me Feat. CHVRCHES

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Marshmello continuă să îşi extindă lista de colaboratori de renume, odată cu lansarea piesei “Here With Me”. Pe acest track DJ-ul a colaborat cu CHVRCHES, rezultatul fiind o piesă electro pop cu un sound optimist.

“Here With Me” este animat cu o serie de avataruri pixelate care amintesc de jocurile video de altă dată. Melodia a sosit brusc, fără vreun teaser sau preview din partea artiştilor. Are un instrumental mai cuminte decât de obicei, iar în prim plan este vocea lui Lauren Mayberry, solista CHVRCHES.

Grupul a petrecut o bună parte din ultimele luni în turneu la nivel global, pentru a promova LP-ul “Love Is Dead”, lansat în 2018. Trio-ul scoţian a evoluat constant în ultimii ani, reuşind să îmbine pop-ul cu muzica electronică şi elemente de indie rock. Pe lângă track-urile standard au colaborat şi cu DJ şi producători ca Mija sau Manila Killa, pentru a obţine un sound proaspăt şi mai electronic pentru piese.

Marshmello, pe numele său real Christopher Comstock este mai mult decât un DJ, fiind şi o personalitate foarte activă pe internet. Are un show de gătit, se implică activ în lumea gaming-ului, participă la turnee şi are multiple vloguri.

1 Comentariu pentru “Marshmello – Here With Me Feat. CHVRCHES”

  1. [...] Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online [...]

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici