Minifotbal. REZULTATE și CLASAMENTE

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Dream Team se distanțează la vârf în Campionatul de Minifotbal de la Dolce Vita. Campioana Gorjului s-a impus clar în derby-ul etapei a 17-a cu Minprest Rovinari și a profitat și de eșecul celor de la Real Târgu-Jiu cu Marigab Turceni pentru a-și extinde diferența față de locul 2 la 4 puncte.

Derby-ul rundei 17 din Liga 1 Dolce Vita a fost echilibrat doar în prima repriză. Dream Team a condus la pauză pe Minprest Rovinari la un singur gol diferență, dar repriza a doua a reprezentat un simplu galop de sănătate pentru campioana Gorjului. Dream Team s-a impus în final la o diferență de 6 goluri.

Dream Team – Minprest Rovinari 9-3

Goluri: Ion Cănăvoiu (min. 5, 12, 22, 23 și 27), Mario Găman (min. 28), Ștefan Doldur (min. 30 și 34) și Cristian Barbu (min. 40) / Mădălin Murdărea (min. 3) și Adrian Popescu (min. 35 și 39)

Dream: Adrian Preoteasa și Dragoș Nicolae (portari) – Cristian Barbu, Ion Cănăvoiu, Mario Găman, Radu Dăianu, Ștefan Doldur, Bogdan Chiriac și Mihai Șchiopu

Staff: Bogdan Chiriac

Minprest: George Pungan și Florin Oproiu (portari) – Cristian Popescu, Gabriel Bardan, Romeo Rădoi, Adrian Popescu, Dănuț Bălu, Cătălin Răducan, Cristian Nicolăescu, Mădălin Murdărea și Octavian Pisc

Staff: Adrian Popescu și Cristian Nicolăescu

Un alt rezultat care avantajează Dream Team este și eșecul celor de la Real Târgu-Jiu cu Marigab Turceni. Meciul a fost unul echilibrat până în ultimele 10 minute, când Marigab s-a distanțat pe tabelă și s-a impus la 4 goluri diferență.

A fost o etapă benefică și pentru Farmacia Victoria care s-a impus în meciul foarte interesant cu Peppy Dolce Vita și s-a apropiat la un singur punct de podium.

Peppy Dolce Vita – Farmacia Victoria 3-4

Goluri: Constantin Lupu (min. 9) și Alexandru Avrămescu (min. 13 și 38) / Cătălin Ecovescu (min. 14), Cristian Stegaru (min. 19 și 33) și Daniel Sorea (min. 20)

Dolce: Cosmin Popescu (portar) – Claudiu Dumitru, Daniel Buleac, Alexandru Avrămescu, Constantin Lupu, Dragoș Militaru, Valentin Ciolacu și Robert Roibu

Staff: Daniel Buleac

Farmacia: Remus Lilea (portar) – Marian Jianu, Cristian Stegaru, Mircea Miroiu, Marek Stănilă, Alexandru Bocșeru, Cătălin Ecovescu, Daniel Sorea și Petre Manea

Staff: Claudiu Jianu

Cu o etapă înaintea finalului de sezon regular, rămâne interesantă lupta pentru locul 6, ultimul care asigură participarea la faza de Play-off. Marigab a învins Real dar și Primăria Bîlteni a trecut de Provincialii, astfel că diferența dintre cele două rivale la locul 6 rămâne una de 2 puncte, în favoarea celor de la Marigab.

Într-un alt joc al rundei a 17-a, Primăria Rovinari a învins ISU Gorj cu scorul de 2-0 și este sigură că va termina sezonul regular pe locul 8.

Rezultate, Etapa 17, Liga 1 Dolce Vita:

Real Târgu-Jiu – Marigab Turceni 2-6

ISU Gorj – Primăria Rovinari 0-2

Primăria Bîlteni – Provincialii 6-3

Dream Team – Minprest Rovinari 9-3

Peppy Dolce Vita – Farmacia Victoria 3-4

În Liga a doua, competiție rezervată echipelor formate de la Firme, Instituții sau Amatori, a avut loc etapa 1 din faza de Play-off.

Penitenciarul Târgu-Jiu s-a impus neașteptat de ușor cu FC Anna, Inspectoratul Școlar Gorj a trecut la limită de Star Team, în timp ce Răzvy Team a reușit surpriza etapei, fiind prima echipă care învinge liderul FC Primăria Albeni în acest sezon.

Rezultate, Etapa 1 Play-Off, Liga 2:

FC Anna – Penitenciarul Târgu-Jiu 2-8

Star Team – ISJ Gorj 4-5

Răzvy Team – FC Primăria Albeni 5-1

Faza de Play-Out a campionatului va demara în week-end-ul următor.

În Liga Primăriilor s-au consumat jocurile etapei a 11-a. Liderul Primăria Motru a trecut la „masa verde” de Primăria Roșia de Amaradia, în timp ce ocupanta locului 2, Primăria Telești a trecut de Primăria Stănești. Distanța dintre Motru și Telești rămâne una de numai 2 puncte.

Lupta pentru locurile 3 și 4, care duc și ele în faza de Play-Off, a devenit una mult mai interesantă. Și asta după ce Primăria Țicleni a învins la limită Primăria Turburea. Țicleni s-a apropiat astfel la un singur punct de Turburea și același lucru l-a făcut și Primăria Negomir după victoria clară cu Primăria Bălești.

În ultimele 3 etape, pare să fie un duel în 3: Turburea, Negomir și Țicleni pentru cele două locuri de Play-Off rămase de ocupat.

Rezultate, Etapa 11, Liga Primăriilor:

Primăria Roșia de Amaradia – Primăria Motru 0-5

Primăria Bălești – Primăria Negomir 2-13

Primăria Turburea – Primăria Țicleni 1-2

Primăria Stănești – Primăria Telești 4-7

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici